İSTANBUL / ÜMRANİYE - Can Gür İlkokulu

Fehmi ERGEN - Okul Müdürü

Okulumuz müdürü Fehmi ERGEN, 1970´te Gümüşhane´nin Akhisar Köyünde doğmuştur. İlkokulu köyünde, Ortaokul birinci sınıfını Gümüşhane İmam Hatip Lisesi´nde, ardından 4 yıl Erzincan İmam Hatip Lisesinde, devamında İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy İmam Hatip Lisesinde okumuş olup, 1990´da bu okuldan mezun olmuştur. 1990-1992 yıllarında Marmara Üniversitesi İlahiyat Meslek Yüksekokulunda, 1992-1995 yıllarında Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okumuş ve 1995´te bu okuldan mezun olmuştur. 1995´te Hatay Kırıkhan İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik hayatına başlamış, ardından sırasıyla Ağrı Merkez İmam Hatip Lisesi, Kartal Emir Sencer İlköğretim Okulu, Ümraniye İstanbul Ticaret Odası İlköğretim okullarında öğretmenlik yapmış, 2003 yılında bu okulda Müdür Yardımcısı olmuş, 2012´de Ümraniye Evliya Çelebi Ticaret Meslek Lisesinde Müdür Yardımcılığı yapmış, 2013´te Dudullu İmam Hatip Ortaokulu´nun kurucu müdürlüğünü yapmış, 2014-2022 yılları arasında Ümraniye Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi´nin müdürlüğünü yapmış, bu süreçte bir süre Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulunmuş, 2022´de bir süre Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro´da görev yapmış olup, 2022 Kasım ayından beri okulumuz müdürü olarak görev yapmaktadır. "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" alanında yüksek lisansını İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesinde yapmış, çeşitli STK´larda görev almıştır. ERGEN; evli ve 3 çocuk babasıdır.