İSTANBUL / ÜMRANİYE - Can Gür İlkokulu

KANTİN İHALE İLANI

CAN GÜR İLKOKULU KANTİN İHALE DUYURUSU AŞAĞIDADIR.

KANTİN İHALE İLANI(DUYURU)

A)  Ümraniye Can Gür İlkokulu    kantin ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi,28199 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Okul Aile Birliği Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde açık arttırmayla pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.

CAN GÜR İLKOKULU KANTİNİ

B)İhale dokümanı, ihaleye katılmak isteyen istekliler tarafından,  Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır.(İhale dokümanını almak isteyen istekli önce Ümraniye Mal Müdürlüğü Veznesine ihale doküman bedeli 250,00TL, yatıracak ve alacağı dekont ile Müdürlüğümüze gelecektir)

C)İhale Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası toplantı salonunda.03/ŞUBAT/ 2023 CUMA günü aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g. maddeleri gereğince açık arttırmayla pazarlık usulü ile yapılacaktır.

İHALESİ YAPILACAK OKULUN İSİMİ İLE İHALE TARİHİ SAATİ

A.03.ŞUBAT 2023 CUMA GÜNÜ İHALESİ YAPILACAK OKULLAR

Okulun Adı                                                                                                      İhale Saatleri

3-CAN GÜR İLKOKULU KANTİNİ                                                                                           15:00

D)Muhammen bedel ile geçici teminat miktarları aşağıda gösterildiği gibidir.

Aylık

Okulun Adı                                                          Muhammen Bedel(TL)                         Geçici Teminat

3-Can Gür İlkokulu Kantini                                           5.000,00 TL                                13.500,00 TL

E)  03.ŞUBAT 2023 CUMA günü kantin ihaleleri yapılacak olan okul adresleri ile öğrenci

mevcutlarını Gösterir liste aşağıda olduğu gibidir.

OKUL ADI

ÖĞRENCİ MEVCUDU

OKUL ADRESİ

CAN GÜR ORTAOKULU KANTİNİ

AŞAĞI DUDULLU MAH.TEMAŞA SOK.No:13 ÜMRANİYE

TLF:0216 759 90 50

)İHALEYE KATILACAK İSTEKLİLERDEN İSTENEN BELGELER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

1)Dilekçe (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce verilecektir.)

2)İkametgâh Senedi(E-Devletten alınabilir)

3)Nüfus Cüzdanı Sureti(E-Devletten alınabilir)

4)Noter Tasdikli İmza beyannamesi

5)Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi Vekâletname yalnızca ihale aşamasında geçerli olup, ihale sonrasında işlemler bizzat yüklenici tarafından yürütülecektir. İhale sonrası vekâletname kabul edilmeyecektir.

6)Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 17.maddesinin (b) bendinde belirtilen belgelerden birine sahip olmak.

7) Son bir ay içerisinde alınmış Adli Sicil Kayıt Belgesi. Alınan bu belgede "Adli sicil Arşiv Kaydı" bilgileri de bulunacaktır.(Adli sicil Arşiv kaydı Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet sitesinden alınacaktır)

8)İlgili Esnaf Odasından İstanbul il sınırları içirişinde adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına, ihalelerden ve kantin işletmeciliğinden yasaklama kararı bulunmadığına dair son 1 (Bir) ay içerisinde alınmış belge.

9) Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun imzalı Teklif Mektubu.

10) Geçici Teminatın (Belirlenen Muhammen Bedelin 9 aylık kira bedeli üzerinden %30 oranında ) Ümraniye Mal Müdürlüğüne yatırıldığına dair dekont. Yukarıda belirlenen geçici teminatın, Ümraniye Mal Müdürlüğü Veznesine yatırıldığına dair Vezne Alındı Makbuzu. (Geçici teminat kesinlikle Ziraat Bankası şubelerine yatırılmayacaktır)

11)İhale Dokümanının satın alındığına dair belge (Dekont)

12) İhale Komisyonu Başkanı ve Üyeleri ile birliğin Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ve kantin ihalesi yapılan Okul Yöneticilerinin ikince dereceye kadar kan ve kayın hısımları olmadığını belirten komisyona hitaben yazılmış yazı. (Başvuru Sahibi Yazısı).

G)İHALEYE KATILACAK OLANLARDA ARANACAK ŞARTLAR.

1-T.C. Vatandaşı olmak.

2-Yüz kızartıcı suçtan hüküm giymemiş olmak.

3-Başka bir kantin işletiyor olmamak.

4-Gerçek kişi olmak

5-İhaleden men yasağı almamış olmak.

H)Yüklenicinin değişmesi durumunda; okul kantinine yapılan tesis masrafları, kullanım süresi ve amortisman dikkate alınarak okul, birlik, varsa ilgili meslek odası temsilcisinin ve gerektiğinde bilirkişi katılımıyla oluşturulan komisyonca takdir edilen meblağ, eski yükleniciye yeni yüklenici tarafından ödenecektir.

BU İHALE DUYURUSU 03.ŞUBAT 2023 CUMA GÜNÜ SAAT 09.00'A KADAR GEÇERLİDİR

1-İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ WEB SİTESİNDE